تبلیغات
پی کو باکس پی کو باکس دانشجویان بزرگمهر - ویلا یک دوست
 
دانشجویان بزرگمهر
بیاید بزرگ مهر باشیم
درباره وبلاگ


این وبلاگ برای تمام دانشجویان و علقمندان هنر تاسیس شده البته بیشتر با جهت گیری رشته های دانشگاهی(خصوصا" رشته های موجود در دانشگاه هنر بزرگمهر)

مدیر وبلاگ : مهرداد برومند
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر دوست دارید چه مطالبی را در وبلاگ ببینید









برچسبها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
Persian Websites Directory
این ویلا همانطور که در تیتر مقاله مشاهده کردید، نام جالی دارد. ما در ادامه مطلب، نام این ویلا را به اختصار"دوست" می نامیم.

 این ویلا توسط گروه معماری "رازان" در تهران طراحی شده است.
معماری این پروژه توسط علیرضا تغابنی و پریسا علی محمدی انجام شده است.

 ویلای دوست در سال 2008 در فضایی به مساحت 300 متر مربع و در سطحی شیب دار طراحی شده است. این ویلا به صورت پلکانی و به سمت جنوب شرقی طراحی شده است.

در مقابل این ویلا هیچ بنایی احداث نشده است و این ویژگی باعث میشود که علاوه بر نورگیری بسیار زیاد، چشم انداز بسیار زیبایی را برای ساکنین ویلا به ارمغان بیاورد، این ویژگی در هنگام غروب آفتاب به اوج خود می رسد. این ویلا از دو بخش که به صورت مکعب مستطیل طراحی شده است، تشکیل شده است.



 در نمای جنوبی این ویلا، کمترین فضا به دیوار اختصاص یافته است و پنجره های بزرگ، بهره برداری از محیط اطراف را دو چندان کرده است. اتاق پذیرایی و محل برگزاری مراسم رسمی و همچنین آشپزخانه در طبقه دوم تعبیه شده است.

اتاق خواب و اتاق نشیمن نیز در طبقه پایین قرار گرفته است. فضای روباز در این ویلا به دو بخش تقسیم بندی شده است، بخش اول حیاط ویلا میباشد که در این بخش علاوه بر تعبیه فضای سبز، فضایی برای پارکینگ، سرویس بهداشتی و انباری نیز در نظر گرفته شده است. بخش دوم، تراس میباشد.

تراس این ویلا به اندازه طول ساختمان طراحی شده است و با پیروی از خانه های پلکانی، در عین حال که حیاط خلوت و تراس طبقه بالایی می باشد، پشت بام طبقه زیرین نیز می باشد. نمای این ساختمان از دو متریال تشکیل شده است، چوب و بتن. ترکیب این دو متریال در نما باعث مقاومت بنا در مقابل عوامل جوی همانند برف و باران می شود و مقاومت بسیار خوبی دارد.

دسترسی به طبقه دوم از دو طریق امکانپذیر است، از داخل طبقه اول و همینطور از طریق پلکان سراسری در گوشه ساختمان. در معماری داخلی این ساختمان همانند نمای خارجی از چوب و بتن استفاده شده است. این دو متریال در کف، دیوار و سقف در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. آشپزخانه این ویلا نیز درون یک مکعب چوبی طراحی شده است. این ویلا در سال 1387 رتبه نخست جایزه معمار را در بخش ساختمان های مسکونی کسب کرده است.






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
دوشنبه 29 آبان 1391
مهرداد برومند
جمعه 13 مرداد 1396 11:32 ب.ظ
Hello! I could have sworn I've been to this site before but after browsing through a few of the articles I realized
it's new to me. Anyhow, I'm certainly happy I discovered it and I'll be book-marking it and checking
back frequently!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
 
پی کو باکس